Newsletter
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?
Kontakt

wegestudio@wegestudio.pl

JADŁONOMIA. Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan

Dostępność: dostępne :)
Wysyłka w: 3 dni robocze
Cena: 49,90 zł 49.90
ilość szt.

Opis

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu "Dzień Dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Autorka: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry, wydanie II, 2017
Oprawa twarda
Wymiary: 16,50 x 21 cm
Liczba stron: 288

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (1)

27 czerwca 2015

Najlepsza ksiazka z weganskimi przepisami . Przed otrzymaniem tej ksiazki myslalam ze jest droga , po otrzymaniu jej stwierdzam ze jest warta kazdej zlotówki. Ksiazka ma super przepisy a do kazdego z nich jest zrobione zdjecie potrawy i ksiazka jest w twardej oprawie Wszystkim polecam ta super ksiazke !

Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl