Produkty dnia
Jadłonomia po polsku
Jadłonomia po polsku
69,90 zł 59,00 zł
szt.
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
29,00 zł 24,90 zł
szt.
Newsletter
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?
Kontakt

wegestudio@wegestudio.pl

MY NEW ROOTS Inspirujące przepisy kuchni roślinnej na każdą porę roku

Dostępność: dostępne :)
Wysyłka w: 3 dni robocze
Cena: 68,00 zł 68.00
Cena w innych sklepach: 69,90 zł
ilość szt.

Opis

Książka twórczyni kultowego bloga My New Roots z potrawami kuchni roślinnej - w tym także wegańskiej i często bezglutenowej. Królowa zdrowych blogów przedstawia sto oryginalnych i nigdzie wcześniej niepublikowanych przepisów. Jej kuchnia podporządkowana jest zmianom pór roku. Jej przepisy są proste, ale zdarzają się też takie nieco bardziej skomplikowane - wszystkie jednak podane są w przystępny sposób oraz zilustrowane pięknymi zdjęciami.

My New Roots to przykład na to, w jaki sposób dobre i świadome jedzenie może wpływać na jakość życia. Sarah szanuje swoje ciało i chce dla niego jak najlepiej. Prowadzi bloga po to, żeby inspirować do podejmowania lepszych decyzji żywieniowych w codziennym życiu. Odżywa się wszystkim, co zdrowe, nigdy nie liczy kalorii, a jej przepisy wyglądają i smakują fantastycznie.

***

Opinie:

Siła tkwi w prostocie i w sezonowych składnikach. Sarah Britton napisała książkę, w której pokazuje kuchnię bez nabiału, cukru i glutenu. Jej dania są lekkie i kolorowe, jednocześnie pożywne i oryginalne. Wprowadza czytelnika w świat nowości i składników będących w Polsce od niedawna. Na stronach tej przystępnie napisanej książki, dowiemy się też, jak przygotować masła orzechowe, mleko roślinne oraz jak kiełkować i gotować rośliny strączkowe. Polecam! - Eliza Mórawska, White Plate

Autorka jest czarodziejką, która z królestwa roślin wybiera te najbardziej wartościowe i atrakcyjne dla zmysłów. Podpowiada, w jaki sposób z prostych, zdrowych potraw, które weganie i wegetarianie już poniekąd znają, wyczarować dania nowe, godne najdroższych restauracji. Uczy sztuczek, dzięki którym niejeden mięsożerca się zapomni i być może pomyśli o zmianie diety - Natalia Przybysz

Połączenie radości gotowania z dbałością o dobór składników oraz niebanalne kompozycje kulinarne pociągają każdego kucharza. Sarah Britton wie, jak sprawić, by jedzenie było sexy, jej przepisy czarują nie tylko wegetarian - Agnieszka Kręglicka

***

Autorka: Sarah Britton
Wydawnictwo: Marginesy, wrzesień 2016
Ilość stron: 256
Oprawa: twarda

Format: 190 x 250 mm
ISBN: 978-83-65586-39-1

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Submit
Promocje
Wegańska kuchnia na co dzień
Wegańska kuchnia na co dzień
54,00 zł 45,00 zł
szt.
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
29,00 zł 24,90 zł
szt.
Jadłonomia po polsku
Jadłonomia po polsku
69,90 zł 59,00 zł
szt.
ROŚLINNY NABIAŁ - 133 przepisy na potrawy bez laktozy
ROŚLINNY NABIAŁ - 133 przepisy na potrawy bez laktozy
59,90 zł 45,00 zł
szt.
A jak nie mięso to co?
A jak nie mięso to co?
44,90 zł 39,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl