Newsletter
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?
Kontakt

wegestudio@wegestudio.pl

Magazyn VEGE - listopad 2017

Magazyn VEGE - listopad 2017
  • promocja
Dostępność: dostępne :)
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 4,00 zł 6,00 zł 4.00
ilość szt.

Opis

W listopadowym wydaniu Magazynu Vege przeczytacie:

- wywiad z Olgą Tokarczuk, jedną z najciekawszych współczesnych pisarek
- o hodowcy krów, który został weganinem, myśliwym, który stał się zagorzałym przeciwnikiem zbijania i rzeźniku, który wstąpił do partii prozwierzęcej
- 3,5 tys. km na rowerze przez kilka krajów - relacja wegańskiego rowerzysty
- rozświetlający makijaż - edytorial, w którym na Waszą prośbę pojawiły się konkretne marki nietestowanym, wegańskich kosmetyków
- 18 przepisów od znanych polskich blogerów, m.in. na babkę z czekoladą i orzechami Zieleniny, strudel z jabłkami i waniliowym sosem ATELIER SMAKU, kopytka buraczane Run Vegan, brukselkę w pomidorach od Zakręcony wege obiad, blok czekoladowy i tartę z porem i awokado od Veggieoli
- zdążyć przed zimą, czyli jak pomagać kotom wolno żyjącym? (i jak im przy tym nie szkodzić)
- relacja z ultramaratonu w Kapadocji
- "mięso jest kimś" felieton Xaviera Bayle
- o aktywnym spędzaniu czasu z psem
- Dzień Bez Zakupów - o robieniu porządków w życiu i w... portfelu
- pietruszka - ratunek na przebarwienia; jak przyrządzić z niej domowe kosmetyki?
- bobas na roślinach, czyli jak karmić małego roślinożercę i co to jest metoda BLW
- polski hit eksportowy, czyli kilka słów o skromnej kapuście
- jabłka - ich historia, trochę ciekawostek i porad
- dietetyczka podpowiada - jak przejść na dietę wegańską?
- garść niusów, m.in. o Fair Trade Film Festival w Warszawie, książce "Słodka kuchnia roślinna" Idy Kulawik, toksycznym miodzie, dobrej zmianie w prawie, filmie "Zjadanie zwierząt", niemodnym dodatku Kasi Tusk i rewolucji w sieciach fast food
- recenzje książek: Hummusy i pasty Blendman.pl, Love vegan Run Vegan, Smart vegan Aśka "Mortycja" Rzeźnik, Pyszności z roślin Weganona
- 2 konkursy - do wygrania książka "Smart vegan" i "Love vegan"
- recenzja dwóch lokali - warszawskiego Tel Aviv Food & Wine i radomskiego Gruszki Na Wierzbie - kuchnia roślinna

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Submit
Promocje
Naturalna kuchnia wegetariańska
Naturalna kuchnia wegetariańska
45,00 zł 39,90 zł
szt.
Na surowo
Na surowo
45,00 zł 39,00 zł
szt.
Bez jaj. Roślinna cukiernia
Bez jaj. Roślinna cukiernia
49,90 zł 39,90 zł
szt.
WEGAN NERD Moja roślinna kuchnia
WEGAN NERD Moja roślinna kuchnia
63,00 zł 53,00 zł
szt.
28 DNI DO ZDROWIA (Engine 2 Diet)
28 DNI DO ZDROWIA (Engine 2 Diet)
32,00 zł 25,00 zł
szt.
Czarna lista firm
Czarna lista firm
32,00 zł 25,00 zł
szt.
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
29,00 zł 24,90 zł
KUCHNIA WEGAŃSKA Przewodnik po produktach zastępczych
KUCHNIA WEGAŃSKA Przewodnik po produktach zastępczych
39,99 zł 34,90 zł
szt.
erVegan. Kuchnia roślinna dla każdego
erVegan. Kuchnia roślinna dla każdego
54,90 zł 44,90 zł
Poniedziałki bez mięs - Paul McCartney
Poniedziałki bez mięs - Paul McCartney
59,00 zł 39,00 zł
szt.
GOD FOOD Boska kuchnia Malki Kafki
GOD FOOD Boska kuchnia Malki Kafki
69,90 zł 59,00 zł
szt.
SŁODKA WEGAN NERD Moje roślinne desery
SŁODKA WEGAN NERD Moje roślinne desery
69,90 zł 59,00 zł
szt.
Nowości
Magazyn VEGE - lipiec/sierpień 2019
Magazyn VEGE - lipiec/sierpień 2019
6,00 zł
szt.
Magazyn VEGE - czerwiec 2019
Magazyn VEGE - czerwiec 2019
6,00 zł
Magazyn VEGE - maj 2019
Magazyn VEGE - maj 2019
6,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl