Produkty dnia
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
29,00 zł 24,90 zł
szt.
Jadłonomia po polsku
Jadłonomia po polsku
69,90 zł 59,00 zł
szt.
Oblicza wegetarianizmu - Maria Grodecka
Oblicza wegetarianizmu - Maria Grodecka
19,00 zł
Newsletter
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?
Kontakt

wegestudio@wegestudio.pl

Magazyn VEGE - listopad 2017

Dostępność: wyprzedane, zajrzyj za jakiś czas :)
Cena: 6,00 zł 6.00
ilość szt.

Opis

W listopadowym wydaniu Magazynu Vege przeczytacie:

- wywiad z Olgą Tokarczuk, jedną z najciekawszych współczesnych pisarek
- o hodowcy krów, który został weganinem, myśliwym, który stał się zagorzałym przeciwnikiem zbijania i rzeźniku, który wstąpił do partii prozwierzęcej
- 3,5 tys. km na rowerze przez kilka krajów - relacja wegańskiego rowerzysty
- rozświetlający makijaż - edytorial, w którym na Waszą prośbę pojawiły się konkretne marki nietestowanym, wegańskich kosmetyków
- 18 przepisów od znanych polskich blogerów, m.in. na babkę z czekoladą i orzechami Zieleniny, strudel z jabłkami i waniliowym sosem ATELIER SMAKU, kopytka buraczane Run Vegan, brukselkę w pomidorach od Zakręcony wege obiad, blok czekoladowy i tartę z porem i awokado od Veggieoli
- zdążyć przed zimą, czyli jak pomagać kotom wolno żyjącym? (i jak im przy tym nie szkodzić)
- relacja z ultramaratonu w Kapadocji
- "mięso jest kimś" felieton Xaviera Bayle
- o aktywnym spędzaniu czasu z psem
- Dzień Bez Zakupów - o robieniu porządków w życiu i w... portfelu
- pietruszka - ratunek na przebarwienia; jak przyrządzić z niej domowe kosmetyki?
- bobas na roślinach, czyli jak karmić małego roślinożercę i co to jest metoda BLW
- polski hit eksportowy, czyli kilka słów o skromnej kapuście
- jabłka - ich historia, trochę ciekawostek i porad
- dietetyczka podpowiada - jak przejść na dietę wegańską?
- garść niusów, m.in. o Fair Trade Film Festival w Warszawie, książce "Słodka kuchnia roślinna" Idy Kulawik, toksycznym miodzie, dobrej zmianie w prawie, filmie "Zjadanie zwierząt", niemodnym dodatku Kasi Tusk i rewolucji w sieciach fast food
- recenzje książek: Hummusy i pasty Blendman.pl, Love vegan Run Vegan, Smart vegan Aśka "Mortycja" Rzeźnik, Pyszności z roślin Weganona
- 2 konkursy - do wygrania książka "Smart vegan" i "Love vegan"
- recenzja dwóch lokali - warszawskiego Tel Aviv Food & Wine i radomskiego Gruszki Na Wierzbie - kuchnia roślinna

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Submit
Promocje
CAŁA OBFITOŚĆ Wegetariańskie święto urodzaju
CAŁA OBFITOŚĆ Wegetariańskie święto urodzaju
69,00 zł 50,00 zł
szt.
KUCHNIA DLA SERCA. Zdrowie z roślin
KUCHNIA DLA SERCA. Zdrowie z roślin
39,00 zł 34,00 zł
Zdrowiej jesz - zdrowiejesz! 700 przepisów kuchni wegańskiej
Zdrowiej jesz - zdrowiejesz! 700 przepisów kuchni wegańskiej
35,00 zł 29,00 zł
Uratuj Ziemię!
Uratuj Ziemię!
38,00 zł 32,00 zł
szt.
Więcej warzyw na talerzu
Więcej warzyw na talerzu
44,90 zł 38,90 zł
szt.
Zdrowe desery i wypieki
Zdrowe desery i wypieki
48,00 zł 42,00 zł
szt.
Wolność dla zwierząt
Wolność dla zwierząt
32,00 zł 26,00 zł
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
Mamo, tato - dlaczego nie jemy zwierząt?
29,00 zł 24,90 zł
szt.
OBFITOŚĆ Wegetariańska kuchnia autora 'Jerozolimy'
OBFITOŚĆ Wegetariańska kuchnia autora 'Jerozolimy'
69,00 zł 54,00 zł
szt.
Uratuj mnie!
Uratuj mnie!
38,00 zł 32,00 zł
szt.
Jadłonomia po polsku
Jadłonomia po polsku
69,90 zł 59,00 zł
szt.
Torba bawełniana "Love don't eat"
Torba bawełniana "Love don't eat"
17,00 zł 15,00 zł
JEŚĆ PRZYZWOICIE. Autoeksperyment
JEŚĆ PRZYZWOICIE. Autoeksperyment
34,90 zł 29,90 zł
szt.
Warzywo. 100 sposobów na jarzynę
Warzywo. 100 sposobów na jarzynę
49,90 zł 35,00 zł
szt.
Wegetariańska kuchnia śląska
Wegetariańska kuchnia śląska
32,00 zł 26,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl