Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?

Kontakt

E-mail:
      wegestudio@wegestudio.pl

Warzywo. 100 sposobów na jarzynę

Kuchnia
49.9
PLN
Warzywo. 100 sposobów na jarzynę
warzywo.jpg
  • nowość
out_of_stock
Dostępność:
wyprzedane, zajrzyj za jakiś czas :)
Cena: 49,90 zł
Cena netto: 40,57 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 2)
Producent:
-

Wypróbuj nowe zaskakujące przepisy na potrawy z dobrze ci znanych warzyw.

Dominika Wójciak stosuje łatwo dostępne składniki i komponuje z nich oryginalne smaki, okraszając je odrobiną kulinarnego szaleństwa. Daj się uwieść jej warzywnym deserom i słodkim śniadaniom, zasmakuj w aromatycznych sosach, kremowych zupach i chrupiących kanapkach.

Skosztuj ryżu na mleku z marchewką i kardamonem albo rabarbarowego tiramisu. Poczęstuj rodzinę chlebem bananowo-cukiniowym i chałwową owsianką z dynią. Zaproś przyjaciół na łazanki z kiszoną kapustą w curry, pizzę z kalafiora lub pieczone ziemniaki. Poznaj smak burgerów z fasoli, buraka po burgundzku i hummusu z bobem. Poczuj prawdziwą radość gotowania i ogromną przyjemność jedzenia!

Dominika Wójciak - zwyciężczyni trzeciej edycji programu MasterChef, której talent wyróżnił sam Gordon Ramsay. Autorka książki Kulinarne opowieści. Zakochana w dalekich podróżach, dobrym winie i kuchni. O gotowaniu, wędrówkach po świecie i swoim sposobie na życie pisze na blogu Kulinarne Bezdroża.

***

Autorka: Dominika Wójciak
Wydawnictwo Pascal, 2015
Liczba stron: 288
Format: 200x260mm
Oprawa: twarda-szyta
ISBN: 978-83-7642-625-9

Produkty powiązane

Warzywa górą! Od korzeni po liście Warzywa górą! Od korzeni po liście

Ponad 120 szybkich, łatwych i niezwykle zdrowych przepisów pełnych smaków i zapachów sezonowej kuchni slow. Ponadto porady dietetyczne, inspiracje zdrowotne, zbilansowane menu i pyszne zdjęcia. Znajdziesz tutaj przepisy bazowe na szybkie roślinne mleka, twarożki, hummusy i pasty. Nauczysz się piec chleb, wegański biszkopt i naleśniki bez jajek. A może ziołowy makaron czy buraczane burgery? Rozsmakuj się w warzywnych pasztetach, muffinach czy ciastach.

Cena: 49,90 zł

NOWA JADŁONOMIA Roślinne przepisy z całego świata NOWA JADŁONOMIA Roślinne przepisy z całego świata

Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie - w przepisach z kuchni całego świata. Bulwa selera po chińsku? Węgierski gulasz z papryk i boczniaków? Turecka zupa soczewicowa? Mizeria po koreańsku? To tylko kilka dań na zebranie sił przed wielką, roślinną podróżą! W nowej książce znajdziecie ponad 100 zupełnie nowych, niepublikowanych nigdzie przepisów.

Cena: 68,00 zł

MINIMALIST BAKER. Prosto, smacznie, wegańsko MINIMALIST BAKER. Prosto, smacznie, wegańsko

Jeśli uwielbiasz "Jadłonomię", pokochasz "Minimalist Baker"! Wystarczy jeden garnek, mniej niż 10 składników i co najwyżej 30 minut, by ugotować coś pysznego. Znajdziesz tu przepis na burgery, curry, burrito, tiramisu i wiele innych! Będzie prosto, smacznie i... wegańsko! Książka znanej na całym świecie pary blogerów kulinarnych!

Cena: 39,00 zł

erVegan. Kuchnia roślinna dla każdego erVegan. Kuchnia roślinna dla każdego

Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej! Debiutancka książka kucharska Eryka Wałkowicza, autora popularnego bloga o kuchni roślinnej erVegan. Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki. Gotowanie jeszcze nigdy nie było takie proste!

Cena: 54,90 zł

Opinie o produkcie (0)

* - Pole wymagane

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Cenniki do pobrania

Sklep jest w trybie podglądu

© 2009-2017 Wege Studio

Click Shop | Hosting home.pl