Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?

Kontakt

E-mail:
      wegestudio@wegestudio.pl

Wegańska kuchnia indyjska

Kuchnia
49
PLN
Wegańska kuchnia indyjska
Wegańska kuchnia indyjska
  • promocja
  • nowość
in_stock
Dostępność:
dostępne :)
Wysyłka w:
48 godzin
Cena: 49,00 zł 59,00 zł
Cena netto: 39,84 zł
szt.
Ocena:
(Ilość ocen: 2)
Producent:
-

Tradycyjne i kreatywne przepisy domowej kuchni Richy Hindle

Kuchnia wegańska w nowej orientalnej odsłonie zaskoczy Cię swoją prostotą, pomysłowością i różnorodnością smaków. Na bazie zamieszczonych na łamach książki wskazówek przyrządzisz własne indyjskie potrawy i poznasz tajniki łączenia ze sobą egzotycznych przypraw. Fantastyczne zdjęcia, proste przepisy i instrukcje krok po kroku pozwolą ci odkryć zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne specjały indyjskiej kuchni i przyrządzić w swoim domu znane z restauracji przysmaki.

Warto dodać, że wiele dań nie zawiera soi i glutenu.

Jeśli kochasz dal, curry, chlebki, śniadania na słono, egzotyczne desery i inne smaki Indii, ta książka jest właśnie dla ciebie! Inspirowane tradycyjną indyjską kuchnią i lokalnymi składnikami potrawy opisane przez Richę Hingle idealnie nadają się do samodzielnego przyrządzenia. Razem z autorką przygotujesz między innymi:

  • curry z dyni piżmowej, kokosa i czerwonej soczewicy
  • słodko-ostry kalafior po mandżursku
  • warzywną kormę
  • Gulab Jamun i wiele innych słodkości
  • a także dal, dal i jeszcze raz dal!

 

O autorce:

Richa Hingle urodziła się w Indiach i od dzieciństwa miała kontakt z roślinną kuchnią opartą na świeżych, lokalnych produktach. Dziś autorka prowadzi popularnego bloga VeganRicha.com uwielbianego przez fanów z całego świata za proste przepisy i piękne, zaostrzające apetyt fotografie. Hingle mieszka, pisze i gotuje w Seattle, w stanie Waszyngton.

***

Autorka: Richa Hingle
Wydawnictwo Purana, 2017
Liczba stron: 274
Format: 200x260mm
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-60170-82-3

Produkty powiązane

NOWA JADŁONOMIA Roślinne przepisy z całego świata NOWA JADŁONOMIA Roślinne przepisy z całego świata

Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie - w przepisach z kuchni całego świata. Bulwa selera po chińsku? Węgierski gulasz z papryk i boczniaków? Turecka zupa soczewicowa? Mizeria po koreańsku? To tylko kilka dań na zebranie sił przed wielką, roślinną podróżą! W nowej książce znajdziecie ponad 100 zupełnie nowych, niepublikowanych nigdzie przepisów.

Cena: 54,90 zł 69,00 zł

LA VEGANISTA Apetyt na wegańskie potrawy LA VEGANISTA Apetyt na wegańskie potrawy

W książce La Veganista Nicole Just prezentuje nam ponad 100 różnorodnych, pełnych smaku i nieskomplikowanych przepisów - zgodnie ze swoim mottem: Wegańska kuchnia bez wyrzeczeń! Pokazuje, jak bez składników odzwierzęcych przyrządzić potrawę na każdą okazję: śniadanie, lunch, rodzinny obiad, spotkanie z przyjaciółmi. Zachwyć swoich bliskich przepysznymi sałatkami, roladami, gryczanymi naleśnikami, delikatnym sernikiem z orzechów nerkowca albo pachnącymi wanilią rogalikami.

Cena: 49,90 zł 59,00 zł

CAŁA OBFITOŚĆ Wegetariańskie święto urodzaju CAŁA OBFITOŚĆ Wegetariańskie święto urodzaju

Po sukcesie Obfitości przyszedł czas na Całą obfitość: jeszcze szersze spojrzenie na nieprzebrane bogactwo warzyw, kasz i roślin strączkowych. 150 nowych, apetycznych przepisów na dania jarskie, tym razem ułożonych według metody przygotowania - na przykład grillowanie, pieczenie, gotowanie na parze czy duszenie. To po prostu niekończące się święto urodzaju.

Cena: 59,00 zł 69,00 zł

ATELIER SMAKU 108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej ATELIER SMAKU 108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej

Szósta książka kucharska duetu Joli Słomy i Mirka Trymbulaka. Wyjątkowe wydanie z wycięciami w okładce i sześciu działach książki oraz przyszytą metką autorów - projektantów mody. Książka to 240-stronicowy album z pięknymi zdjęciami każdej z potraw. Pozycja ta jest zbiorem przepisów bezglutenowej kuchni wegańskiej, pochodzących z autorskiego programu kulinarnego "Atelier smaku".

Cena: 75,00 zł

Warzywo. 100 sposobów na jarzynę Warzywo. 100 sposobów na jarzynę

Wege kuchnia zwyciężczyni III edycji MasterChefa! Dominika Wójciak, pasjonatka kulinarnych podróży po świecie i miłośniczka eksperymentów w kuchni, swoją książkę podzieliła na warzywne rozdziały: od buraka i ziemniaka, przez rabarbar i bób po dynię, fasolę i cukinię. Wybierz warzywo i zacznij działać w kuchni! Sezonowo, lokalnie, a przede wszystkim smacznie!

Cena: 44,90 zł 49,90 zł

Opinie o produkcie (0)

Submit

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Cenniki do pobrania

Sklep jest w trybie podglądu

© 2009-2017 Wege Studio

Click Shop | Hosting home.pl